Jennifer Lawrence osaa Nuija ja tosinuija -elokuvan vuorosanat ulkoa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijätär Jennifer Lawrence nousi miltei yhdessä yössä suosikkinäyttelijäksi ja hänet tunnetaan etenkin rennosta ja maanläheisestä asenteestaan. Moni Hollywoodin veteraaninäyttelijä on hehkuttanut naisen luonnetta ihailtavaksi.

Jennifer Lawrence paljasti taannoin osaavansa ulkoa kaikki Nuija ja tosinuija -elokuvien vuorosanat. Nyt verkossa leviää video, jolla Jennifer antaa näytteensä elokuvan loppukohtauksesta. Näyttelijätär esitteli taitojaan Jimmy Fallonin vieraana.

Jennifer Lawrence voitti Oscar-palkinnon parhaasta naispääosasta elokuvassa Unelmien pelikirja, ja lisäksi hän on tähdittänyt hittielokuvia Nälkäpeli ja X-Men: First Class. Menestyksekkäästä urastaan huolimatta Jennifer Lawrence ei ole koskaan opiskellut näyttelemistä.