Seksileikkeihin kuuma lisä – jääpalojen kaveriksi

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kerroimme hiljattain asiantuntijoiden suosittelemasta vinkistä, jonka mukaan seksiin kannattaa ottaa mukaan rohkeasti erilaisia lisäelementtejä, kuten jääpaloja. Myös lämpimät hierontaöljyt saattavat avartaa nautintoa uusiin sfääreihin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Lovehoney-erotiikkakauppa ylläpitää omaa YouTube-kanavaa ja siellä julkaistaan säännöllisesti erilaisia esittelyvideoita heidän myymistä tuotteistaan. Nyt videolla nähdään hierontaöljystä valmistettu kynttilä, jota polttamalla saa seksileikkeihin ihastuttavia aromeja ja kuumottavia hierontanautintoja.

Annabelle Knight kertoo videolla, että kynttilää tulee polttaa ensin 15 minuuttia, jotta öljy sulaa nestemäiseksi. Sen jälkeen öljyä voi valuttaa kumppanin iholle ja hieroa häntä aromaterapeuttista nautintoa tuottaen. Kun leikkiin lisätään jo aiemmin mainitut jääpalat, voi nautinnon määrää laajentaa entisestään. Kylmän ja kuuman yhdistelmä saattaa nimittäin olla voittamattoman nautinnon avain, joka saa jokaisen kehon pisteen äärimmilleen.