Simon Cowellin poptähti-exä avautui abortista: ”Se mursi molemmat”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viihdemoguli ja monimiljonääri Simon Cowell on tulossa isäksi, koska hänen rakastajattarensa Lauren Silverman odottaa parin esikoislasta. Aikaisemmin selvisi, että mies aikoo jättää tulevan lapsensa perinnöttömäksi ja antaa jättiomaisuutensa mieluummin hyväntekeväisyyteen.

350 miljoonan dollarin rahamies on aiemminkin pistänyt alulle lapsen, joka ei kuitenkaan ehtinyt syntyä maailmaan raskauden keskeytyksen takia. Asiasta avautui Cowellin eksä, kasarilaulajatar Sinitta. Nainen tuli raskaaksi suhteen aikana 1980-luvulla. Molemmat olivat mielestään liian nuoria vanhemmiksi, joten abortti oli ainoa ratkaisua asiaan.

– Simon oli huolehtivana rinnallani. Oli todella järkyttävää ja vaikeaa käsitellä asia yhdessä. Se on niin sydäntäsärkevää. Se mursi meidät molemmat, kertoi Sinitta The Sun -lehdelle.

Sinitta ja Simon tapailivat toisiaan on-off-tyylillä 20 vuoden ajan. Nainen kertoi lääkinneensä abortin tuomaa tuskaa koiranpennulla. Hän silti halusi saada lapsen X Factor -pomon kanssa. Poppari kertoi järkyttyneensä uutisista, että Cowell on tulossa isäksi, koska mies oli aina sanonut hänelle, ettei halunnut lapsia.