Ikimuistoinen kosinta – mies teki tyttöystävälleen elokuvan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australialainen elokuvantekijä Glenn Triggs on toteuttanut monista eri aiheista elokuvia, mutta ei ole koskaan tehnyt edes pientä videopätkää tyttöystävästään. Mies loihti pariskunnan viisivuotisjuhlapäivän kunniaksi videon, jossa hän kosii rakastaan Bethia De Grootia.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Triggs teki elämänkumppanilleen videon, jossa hän laulaa David Grayn kappaleen The One I Love. Videolla esiintyy myös iso joukko pariskunnan ystäviä ja sukulaisia, jotka pitävät kädessään jotain pientä esinettä.

Bethia itkee koko videon ajan, sillä koskettava lyhytelokuva esittelee kaikki hänen rakkaansa. Lopulta mies polvistuu naisen eteen ja saa myöntävän vastauksen kosinnalleen. Herkkä video on saavuttanut lyhyessä ajassa paljon katsojia.