Christina Aguilera laihtui 22 kiloa – tässä laihdutusmetodi ja upea tulos

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popdiiva Christina Aguilera tunnetaan huikeasta lauluäänestään ja menestyksekkäästä urastaan ympäri maailmaa. Tähti on ollut otsikoissa myös vaihtelevan painonsa ansiosta. Nyt kilot on saatu kuriin. Christina laihtui äskettäin 22 kiloa terveellisen dieetin ja kuntoilun avulla.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Eräs avainasioista oli jättää ravintolaruokaileminen väliin lähes kokonaan. Monien mielestä tähtikaunotar näyttää nykyään miltei jo ammattiurheilijalta timmeine vartaloineen. Aguilera painaa tällä hetkellä 48 kiloa, ja kertoi vastikään tuntevansa olonsa upeammaksi kuin aikoihin. Hänet nähtiin Jay Lenon juontamassa keskusteluohjelmassa, jossa Christina ylisti oloaan.

– Tässä elämäni vaiheessa… Oloni on seksikkäämpi kuin koskaan. Vaivattomuus on avain. En yritä liikaa, kertoi Aguilera ohjelmassa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Neitokaisen kuntoilurytmi oli tämän selvityksen mukaan helppo ja vaivaton. Poppari ei tehnyt mitään erityistä laihtuakseen ja vietti paljon aikaansa poikansa kanssa. Max Liron -pojan isä on tähden entinen aviomies Jordan Bratman. Tähden nykyinen kumppani on Matthew Rutler.