Leukemiaa sairastavan pikkupojan toive toteutettiin – päivä supersankarina

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Batman ja Robin ovat erottamaton kaksikko. Lepakkomiehen apurina toimiva ihmepoika auttaa supersankaria Gotham Cityn pelastamispuuhissa. Nyt eräs leukemiaa sairastava seitsemänvuotias pikkupoika on päässyt testaamaan omia supersankaritaitojaan.

Alex Lelenoa pääsi nimittäin leikkimään päivän ajaksi Robinia. Kyseessä oli Make-A-Wish -nimisen säätiön järjestämä tempaus, kun he yhdessä Anaheimin poliisilaitoksen kanssa järjestivät pojalle ikimuistoisen päivän.

Alexin riemulla ei ollut rajaa, kun hän pääsi punaisessa trikoopuvussa ja mustassa viitassa ajelemaan pitkin kaupunkia ja jopa lentämään helikopterilla. Asiasta uutisoineen KTLA-televisiokanavan mukaan pojan onnellinen supersankarihymy sulatti kaikkien sydämet.