Kanye West pahoinpiteli kuvaajan – tuomittiin lähestymiskieltoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanye West nousi heinäkuun lopulla otsikoihin hyökättyään Los Angelesin LAX-lentokentällä valokuvaajan kimppuun. Välikohtaus päättyi siihen, että paparazzille jouduttiin soittamaan ambulanssi. Kuvaaja Daniel Ramos nosti sittemmin tapauksesta oikeusjutun.

Nyt Kanye West on määrätty pysyttelemään yhdeksän metrin päässä valokuvaajasta. Lisäksi syyttäjä olisi halunnut tähden määrättäväksi vihanhallintakurssille, mutta vaatimus hylättiin. TMZ-verkkosivuston mukaan oikeuden tuomari neuvoi myös valokuvaaja Daniel Ramosia pysyttelemään kaukana Kanye Westistä.

Kanye West on realityjulkkis Kim Kardashianin elämänkumppani. Parilla on yhteinen North-tytär, joka syntyi kesällä. West julkaisi äskettäin Yeezus-albuminsa, joka kuuluu vuoden kiinnostavimpiin levyihin. Miehen pitää kiireisenä muun muassa myös hänen uransa muotisuunnittelijana.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat