Kelly Osbournen rinnat pursuivat pikkumekosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Osbournen rockdynastian kaunotar Kelly Osbourne menee pian naimisiin kultansa Matthew Mosshartin kanssa. Pari aikoo avioitua viktoriaaniseen tyyliin Englannissa. Sen lisäksi Kelly on tällä hetkellä keskellä julkisuuteen vuotanutta projektia, jota on hänen mukaansa valmisteltu 10 vuotta.

Nyt Kelly ja hänen kumppaninsa Matthew Mosshart ovat osallistuneet The Black Diamond Affair -tilaisuuteen Hollywoodin Sunset-hotellissa. Kelly kiinnitti kaikkien huomion, sillä hänen rintansa pursuivat asusta ulos.

Osbourne paljasti äskettäin Twitterissä suunnitelleensa äitinsä Sharonin kanssa yli 10 vuoden ajan yhteistä projektia, joka on nyt toteutumassa. Hän vihjasi faneilleen, että muoti liittyy asiaan. Osbourne joutui aiemmin muotiprojektinsa takia työskentelemään 60-vuotiaan Sharon Osbournen kanssa pitkiä päiviä.