Khloe Kardashian peruutti avioeron – aviomiehen itsemurha pelkona

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Realitytähti Khloe Kardashian on ollut lähiaikoina otsikoissa erokohunsa takia. Hänellä on kuitenkin myös muita vähäpätöisempiä ongelmia. Naisella on nimittäin omien sanojensa maailman suurin vagina, joka aiheuttaa monissa vaatteissa kamelinvarvas-ilmiön.

Tähden on aiemmin kerrottu suunnittelevan avioeroa ja hakeneen jo eropaperit. Huumeongelmaisen pettäjämiehen Lamar Odomin henkinen tila on kuitenkin saanut Khloen toisiin aatoksiin. Hän nimittäin pelkää, että avioeron sattuessa NBA-tähti voisi pahimmassa tapauksessa yrittää itsemurhaa.

Neito onkin kuvattu lähiaikoina sormus nimettömässään. Eropaperit on kuitenkin laitettu jo asianajajan kanssa kuntoon ja Khloe on jopa allekirjoittanut ne. Kardashian odottaa lähteiden mukaan oikeaa hetkeä, jolloin hän voi esittää ne Odomille. TMZ-sivuston mukaan hetki ei ole nyt, kun mies kamppailee addiktioidensa kanssa henkisessä epätasapainossa.

Julkkismies herätti äskettäin hämmennystä seuraamalla hetken ilmaispornosivustoa Twitter-palvelussa. Khloe Kardashianin kerrotaan todenneen, että Lamarilla on paljon tunne-elämän ongelmia. Hän kertoo halunneensa auttaa miestään niissä, kunnes raja tuli vastaan pettämisuutisten muodossa.