Batman-tähden kaksoisolento löytyi – kuin identtiset kaksoset!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Oscar-palkittu brittiläinen Christian Bale tunnetaan monipuolisena näyttelijänä, joka on kokenut koviakin muodonmuutoksia rooliensa vuoksi. Hän on saavuttanut hurjan suosion Dark Knight -elokuvatrilogialla.

39-vuotias Christian Bale on nyt saanut kaksoisolennon, joka on suorastaan pelottavalla tavalla samannäköinen kuuluisan miestähden kanssa. Verkossa on levinnyt kuva miehestä, joka on pukeutunut Halloween-pirskeisiin Balen roolihahmoksi Patrick Batemaniksi. Kyseinen hahmo on tuttu vuoden 1999 Amerikan psyko -elokuvasta.

Christian Bale tunnetaan muun muassa elokuvista Amerikan psyko, The New World, Terminator – pelastus ja Taistelija. Tähti on ollut viime vuosina otsikoissa väkivaltaepäilyiden ja raivokohtaustensa takia. Äitinsä ja siskonsa pahoinpitelystä epäilty mies joutui taannoin naurunalaiseksi, kun yksi hänen raivokohtauksistaan saatiin äänitettyä ja se julkaistiin verkossa.