Räppäri P. Diddyn hempeät hetket päätyivät verkkoon

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hittiräppäri P. Diddy kuuluu Yhdysvaltojen rap-skenen huippunimiin. Rikkaimpiin hip hop artisteihin kuuluva mies on luonut uraa viihdemogulina, muusikkona, levytuottajana ja näyttelijänä. Hän on lisäksi tähdittänyt P. Diddyn juoksupoika -realitysarjaa.

Kuva:: Instagram
Kuva:: Instagram

Diddy, oikealta nimeltään Sean John Combs, on seurustellut useamman vuoden r&b-tähti Cassie Venturan kanssa. Neitokaisen ja räppärin hellistä hetkistä on nyt päätynyt kuvia verkkoon. Toisessa kuvassa laulajatar antoi Diddylle jalkahierontaa, ja toisessa räppäri makasi naisen päällä sängyssä.

– Diddy voi olla joskus painava… Tämä kuva on söpö minulle, koska normaalisti nukun hänen päällään. Hän todella nukahti näin, kertoi Ventura otoksen yhteydessä.

43-vuotias P. Diddy on julkaissut kuusi sooloalbumia, joiden nimet ovat No Way Out, Forever, The Saga Continues…, We Invented Remix, Press Play ja Last Train to Paris. Mies konsertoi Suomessa yhdessä Snoop Doggin kanssa vuonna 2007.