Ero jakoi Kardashianien julkkisperheen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kardashianien julkkisperhe on viime aikoina taivaltanut kriisistä toiseen. Khloe Kardashianin liitto NBA-aviomies Lamar Odomin kanssa on loppumassa. Vastikään julkisuuteen tuli vahvistettu tieto siitä, että myös perheen matriarkka Kris Jenner päättää liittonsa Bruce Jennerin kanssa.

Pariskunnan erosta on saatu vihiä jo kauan aikaa sitten, mutta vasta Krisin siskon Karen Houghtonin rahakas paljastus viihdelehtiin löi naulan arkun kanteen. Kun asia viimein todettiin todeksi, ovat perheen lapset valinneet puolensa. Radar Online -lehden mukaan Kendall on valinnut seistä Bruce-isänsä rinnalla erossa ja viettää tämän kanssa aikaa Malibun talossa.

Kylie taas on Krisin puolella ja elää tämän kanssa perheen isossa Bel Airin talossa. Avioparin eroon on vaikuttanut lähteiden mukaan suuresti heidän erimielisyytensä nuorempien tytärten kasvattamisessa. Kris on aina kannustanut tyttöjään viihdealalle ja julkisuuteen, kun taas olympiavoittaja-Bruce haluaisi heidän elävän normaalia teinien elämää.

Bruce Jennerin pojat Brody ja Brandon eivät voisi olla onnellisempia tähtiparin liiton hajoamisesta. Miehet näkevät TMZ-sivuston mukaan erossa uuden mahdollisuuden luoda yhteys isäänsä. Jennerin aiempi ero poikien äidistä Linda Thompsonista ja uuden perheen perustaminen Krisin kanssa tuli lapsiin tutustumisen tielle. Suhdetta on rakennettu vuosien ajan, ja nykyään Brody ja Brandon Jenner ovat läheisempiä biologisen isänsä kanssa.

Karen-siskon mukaan Kris Jenner on käyttänyt vuosien varrella miljoona dollaria plastiikkakirurgiaan parannellakseen ulkonäköään. Naisen täydellisyydentavoittelu johtui hänen mukaansa lapsuuden liikalihavuudesta. Sisar tienasi eron paljastamisella rahakkaan summan viihdelehtiltä. Sekä Karen, että perheystävä Kathie Lee Gifford ovat kertoneet tietäneensä parin erosta jo vuosi sitten.