Pikkupojan vessapuhe naurattaa verkossa: ”Kakka tulee yli”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Lapsen suusta kuullaan usein totuus ja vähän muutakin. Monellakaan pikkumiehellä tai prinsessalla ei riitä myöskään ruokapöydässä kärsivällisyys ajatella vatsaparkaansa, jos edessä on tukullinen herkkuja. Lopputulos saattaa olla vastaavanlainen kuin eräällä YouTube-videolla.

Arkistojen kätköistä löytyneellä aiemmin tänä vuonna julkaistulla verkkovideolla tavataan potalla istuva pikkupoika, jonka äiti salakuvaa vessan oven takaa lapsen yksinpuhelua. Miehenalku tietää syöneensä liikaa ja päivittelee suureen ääneen täyttä vatsaansa.

– Herraisä! Tuo kakka tulee potasta yli! Puhelee poika videolla.

Lapsi luettelee ruoka-aineet, jotka kenties pian löytyvät potan pohjalta. Mikäli tenavaa on uskominen, ruokalistalla on aiemmin ollut muun muassa maapähkinävoita, rusinoita, suklaata, juustopötköjä ja omenoita. Äidillä on naurussa pitelemistä.