Näitä asioita miehen ei tule sanoa ääneen – karmivat naisia

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Naisten kuullaan usein kuvailevan outoa miestä sanalla hyypiö. Tällaisia ovat etenkin ne kaksilahkeiset, jotka aiheuttavat ihokarvoja nostattavia kylmänväristyksiä. Inhan tunteet voivat johtua hyvinkin pienistä asioista, ja nyt eräs video esittelee niistä yleisimmät.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Jos mies esimerkiksi kutsuu omaa isäänsä isiksi vielä vanhemmallakin iällä, sorahtaa se monen naisen korvaan oudolle. Yhtä kummalliselta kuulostaa se, jos mies kuiskaa neitokaisen korvaan tunnustaakseen, ettei hänellä ole alusvaatteitta tai kertoo avoimesti menevänsä yökerhon vessaan puuteroimaan nenäänsä.

Monet tytöt saattavat myös säikähtää miestä, joka viettää mielellään aikaa puistossa yksin keinuen tai kaverinsa reppuselässä matkustaen. BuzzFeedin julkaiseman videon mukaan myös huulirasvaa intensiivisesti suulleen levittävät miehet ovat hieman tavallisuudesta poikkeavia.