Ke$ha rohkeissa kuvissa – nosti hameensa ylös ja esitteli takapuolensa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja Ke$ha, eli Kesha Sebert, on päätynyt usein otsikoihin ulkomusiikillisten tempaustensa, kuten virtsan juomisen merkeissä. Taannoin tähti julkaisi internetissä kuvia, joissa hän muun muassa poseeraa kontillaan maassa stringipeppu pystyssä.

Nyt 26-vuotias laulajatar on julkaissut jälleen tavanomaista rohkeampia kuvia Instagram-tilillään. Tuoreissa otoksissa Kesha esittelee kameralle takapuoltaan ja poseeraa topissa, joka hädin tuskin peittää hänen rintansa.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Rohkeat kuvat ovat saaneet Daily Mail ja The Mirror -lehdet syyttämään Keshaa poptähti Miley Cyrusin matkimisesta. Vulture-lehden toimittaja Jody Rosen kuitenkin totesi asian olevan todennäköisesti päinvastainen. Kesha tunnettiin rohkeasta ja avoimen seksuaalisesta tyylistään nimittäin jo ennen Mileyn uutta imagoa.

Avoimesti biseksuaaliksi tunnustautuva Kesha Sebert on luonut itselleen pahan tytön imagoa muun muassa puhumalla avoimesti seksielämästään, virtsaamalla kadulle ja esiintymään julkisuudessa kaatokännissä. Laulaja kertoi äskettäin olevansa ihastunut One Direction -yhtyeen Harry Stylesiin. Ke$han tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa ykköshitit Tik Tok ja We R Who We R sekä Blow.