Vain elämää -hittisarja laajentuu jälleen konsertiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositun Vain Elämää -televisiosarjan toisen tuotantokauden tähdet nähdään ensimmäisen kauden tapaan konsertissa. Vain Elämää -tähdet nähdään Vain Elämää Live -konsertissa Helsingin Hartwall Areenalla lauantaina 28. joulukuuta.

Ohjelman toisella tuotantokaudella ovat mukana Laura Närhi, Anna Abreu, Maarit, Juha Tapio, Jukka Poika, Pauli Hanhiniemi ja Ilkka Alanko. Heidän lisäkseen Hartwall Areenan lavalla nähdään Leri Leskisen yhtye. Ensimmäistä kertaa kotimaisessa livetuotannossa Vain Elämää –konsertissa on käytössä 360-tyyppinen lava, jolla taataan näkymät joka suunnasta.

Vain Elämää oli viime vuoden puhutuin televisioilmiö, joka esitteli lauluja ja laulajia tuoreella tavalla. Suomalaiset rakastuivat ohjelman koskettaviin hetkiin ja avoimiin artisteihin. Juuri alkaneella ja huimia katsojalukuja keränneellä toisella Vain Elämää -tuontantokaudellakin artistien kemiat kohtaavat hyvin.