Snooki naittaa pikkupoikaansa Kardashianin tyttärelle: ”Haluan heidän deittailevan”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Jersey Shore -realitysarjan tähti Nicole ”Snooki” Polizzi tuli viime vuonna äidiksi. Myös Snookin villit sinkkupäivät ovat pian lopullisesti historiaa, sillä neitokainen suunnittelee parhaillaan häitään. Nyt 25-vuotias realitytähti on paljastanut etsivänsä jo mahdollista puolisoa Lorenzo-pojalleen.

Snooki & Jwoww -realitysarjan kolmatta tuotantokautta mainostanut Snooki kertoi E! Online -verkkosivustolle, että Kim Kardashianin ja Kanye Westin tuore tyttölapsi North West olisi mieluinen tyttöystävävaihtoehto hänen lapselleen.

– Haluaisin järjestää heille leikkitreffit. Mielestäni North West on kaunis. Hänellä on Kimin silmät, ne ovat kauniit. Kimillä ja Kanyellä tosin on luultavasti korkeat standardit. He varmaan haluavat hänen deittailevan prinssä tai jotain. Mutta Lorenzo on prinssi – New Jerseyn prinssi, Snooki kertoi.

Televisiotähti kommentoi aikaisemmin raskausajan olleen helvettiä, vaikkakin siitä saatu palkinto, eli lapsi, on upea. Snookin hieman yli vuoden ikäinen Lorenzo-poika oli alusta asti pienoinen yllätyslapsi, sillä villikkona tunnetun Snookin olisi ehkä viimeisenä ihmisenä odottanut tulevan äidiksi.