Vain Australiassa! Kenguru aiheutti kaaoksen lentokentän terminaalissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australiassa eläviä kenguruita nähdään toisinaan myös nyrkkeilyhanskat käsissä etenkin piirrettyinä hahmoina. Kerroimme äskettäin kengurusta, joka antoi lemmikkikoiralle nyrkistä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Yleensä näitä pomppivia veijareita pääsee näkemään vain luonnossa, mutta nyt yksi yksilö eksyi lentokentälle. Melbournen lentokenttä on vilkas paikka, jossa ei kuitenkaan olettaisi näkevän muita kuin matkustajia ja lentokentän työntekijöitä. Toisin kävi tällä viikolla, sillä lentokentälle eksynyt kenguru aiheutti pienoista kaaosta terminaaleissa.

Kenguru oli eksynyt lentokentän kauppaan, jossa myytiin kosmetiikkatuotteita. Lopulta paikalle saapuneet eläintyöntekijät saivat pussieläimen kiinni ja se kuljetettiin lentokenttäalueelta pois, Associated Press raportoi.