Huippumalli-Nina on upea ilmestys bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tanskalaissyntyinen Nina Agdal on kovaa vauhtia nousemassa mallimaailman huipulle. Tähti seurusteli vielä jokin aika sitten Maroon 5 -yhtyeen solistin Adam Levinen kanssa. Sittemmin pari kuitenkin erosi ja kaunotar on jälleen sinkkumarkkinoilla.

Syksy on jo Suomessa ehkä pitkällä, mutta onneksi Nina Agdal hehkuu tuoreissa mainoskuvissaan vielä lämmintä tunnelmaa. Timmistä vartalostaan tunnettu 21-vuotias kaunotar esittelee nimittäin Beach Bunny -vaatemerkin tuoretta bikinimallistoa jälleen aurinkoisissa merkeissä.

Agdal esiintyi taannoin Carl’s Jr. ja Hardee’s -hampurilaisketjujen mainosvideolla ja seurasi teollaan Kim Kardashianin, Padma Lakshmin, Paris Hiltonin ja Kate Uptonin jalanjälkiä. Viimeisin Carl’s Jr. -purilaista mainoksessa maistellut neito on Miss Alabama Katherine Webb.