Ke$han alapää sai sähköiskun: ”Todella pelottavaa ja intensiivistä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Laulajatar Ke$ha, eli Kesha Sebert, on päätynyt usein otsikoihin ulkomusiikillisten tempaustensa takia. Viimeksi hän joi virtsaa ja julkisti muun muassa peniskorujen sarjan. Nyt kohun aihe on kääntynyt kohti tähden alapäätä.

Ke$ha kertoi nimittäin äskettäin Conan-ohjelmassa valinneensa konserttiinsa asun, joka osoittautui virheeksi. Neitokaisella oli yllään tulta syöksevä siveysvyön näköinen asuste. Kipinät tekivät laitteesta todella vaarallisen, vaikka se näyttikin yleisön silmissä lavalta hienolta.

– Se näyttää niin hienolta, ja fanit rakastavat sitä, joten olen itsekin liekeissä! Tein sen ja yhtäkkiä sain sähköiskun kun heiluttelin vaginaani, ja se oli todella pelottavaa ja intensiivistä, kertoi Ke$ha ohjelmassa.

Conan oli asiasta huolissaan, mutta Ke$han mukaan alapää on kuitenkin jo kunnossa. Laulajattarella on oma Ke$ha: My Crazy Beautiful Life -realitysarja, jossa neito kertoo omasta elämästään ja esittelee muun muassa perheensä. Tähti on julkaissut kaksi levyä, Animal ja Warrior.