Viime hetken halloween-asu – tällä saat takuuvarmasti huomiota

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Apua, paniikki! Kaverin järjestämät halloween-juhlat ovat jo tänään, eikä sinulla ole mitään päälle pantavaa? YouTubessa on nyt esimerkkivideo, jonka avulla voi loihtia kekseliään, mutta helpon asun naamiaisiin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kyseisen asun nimi on Omakuva, ja se esittää kännykän kameralle poseeraavaa ihmistä. Videolla näytetään hyvin tarkasti kuinka asu luodaan. Asuun tarvitsee vain pahvilaatikon, teippiä, maaleja, sakset ja tusseja. Ideana on rakentaa jättikokoinen kännykkä, johon leikataan reikä päälle ja kädelle. Sitten laatikko päällä voi luoda erilaisia poseerausilmeitä.

Perinteinen valkoinen lakana on maailman yksinkertaisin haamun asu ja samasta lakanasta voi myös loihtia kreikkalaistyylisen toogan. Pitkähiuksiset naiset tekevät itsestään parrakkaan miehen pesemällä meikit pois ja sitomalla hiukset nipulle leuan alle. Onko sinulla takataskussa muita helppoja asuideoita?