Christina Aguilera viettelee mainoksessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Popdiiva Christina Aguilera tunnetaan huikeasta lauluäänestään ja menestyksekkäästä urastaan. Taannoin tähti paljasti laihduttaneensa 22 kiloa terveellisen dieetin ja kuntoilun avulla.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Christina Aguilera tullaan pian näkemään Unforgettable-hajuveden mainoksissa. 32-vuotias tähti antoin mainoskampanjasta esimakua Twitter-tilillään. Jakamassaan otoksessa laulajatar makaa viettelevästi sängyllä muotoja hyväilevässä valkoisessa mekossa.

Neitokainen kuvaili taannoin kuntoilurytmiään helpoksi ja vaivattomaksi. Poppari ei tehnyt mitään erityistä laihtuakseen ja vietti paljon aikaansa poikansa kanssa. Max Liron -pojan isä on tähden entinen aviomies Jordan Bratman. Tähden nykyinen kumppani on Matthew Rutler.