Snooki Tanssii tähtien kanssa – ei pelkkää takapuolen keinuttamista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jersey Shore -realitysarjasta tuttu rämäpää Nicole Polizzi, eli Snooki, on jäänyt ihmisten mieliin lähinnä lippalakki vinossa juovuksissa rannalla konttaamisestaan. Äidiksi tulemisen jälkeen hän on muuttanut imagoaan vastuullisempaan suuntaan.

Nykyään punahiuksisena viihtyvä 144-senttinen nainen keskittyy hurjan bile-elämän sijaan lapsensa kasvattamiseen ja häiden suunnittelemiseen. Lisäksi neitokainen nähdään parhaillaan Yhdysvalloissa esitettävässä Tanssii Tähtien Kanssa -televisiosarjassa. Hoikistuneen Snookin viimeisin esiintyminen sai yleisön haukkomaan happea.

Lavalle nimittäin kirmasi kaikkea muuta kuin leopardikuvioisessa pikkumekossa horjuva bilettäjä. Nicole Polizzi osoitti olevansa varsinainen tanssitaituri lyhyestä rungostaan huolimatta. Neitokainen veti esityksellään maton kaikkien muiden kilpailijoiden alta. Hänen lisäkseen samassa kilpailussa mittelöi muun muassa Ozzy Osbournen perillinen Jack ja Glee-sarjan tähti Amber Riley.