Kanye West kielsi Kimiltä kauneusleikkaukset

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kim Kardashian sai äsken äitiaktivistit suunniltaan, koska nainen julkaisi itsestään erittäin paljastavan kuvan Twitteriin. Monen mielestä kurvikkaan naisen saamat haukut ovat vain kateellisten panettelua, ja ainakin Kimin oma mies on erityisen tyytyväinen lapsensa äidin ulkonäköön.

Julkkisbloggari Perez Hilton on nyt paljastanut, että Kanye West on kieltänyt Kim Kardashianilta kaikki hänen haaveilemansa kauneusleikkaukset. Mies kyllä hyväksyy pienet piristysruiskeet vaimokkeelleen, mutta pintaa syvemmältä suoritettavat kirurgiset toimenpiteet ovat kiellossa – ikuisesti.

Syynä on laulajan oman äidin menehtyminen kauneusleikkauksesta johtuvaan komplikaation 58-vuotiaana. Kanyen kerrotaan olevan tapahtuneesta edelleenkin järkyttynyt, eikä siksi hyväksy Kimin edes haaveilevan moisista operaatioista. Kim on kertonut, että olisi mielellään turvautunut kosmeettisiin hoitoihin synnytyksen jälkeen, mutta Kanye on naurahtanut naisen haaveille. Oikeanlainen ruokavalio ja dieetti ovat huomattavasti terveellisempiä ja kauaskantoisempia vaihtoehtoja.