Pettävä mies ei ole pinnallinen: ”Myytti ei pidä paikkaansa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Varatuille tarkoitettu treffisivusto Victoria Milan kysyi käyttäjiltään, missä asioissa pettäjämiehen vaimo on rakastajatarta parempi. Vastausten perusteella vakituisessa parisuhteessa oleva mies ei ole uskoton ainakaan pinnallisten asioiden takia.

Treffisivusto Victoria Milan selvitti lokakuun lopussa syitä suomalaisten miesten pettämiselle. Palvelun miesasiakkaita pyydettiin arvioimaan vaimon ja rakastajattaren paremmuutta eri osa-alueilla. Pettäjämiesten mukaan heidän rakastajansa eivät ole useimmiten omaa vaimoa kauniimpia, parempivartaloisia ja taitavampia sängyssä.

– Toisin kuin naisilla, miesten uskottomuuden ajatellaan olevan usein pinnallisempaa sorttia. Monet tutkimukset väittävät, että miehet ovat huomattavasti alttiimpia visuaalisille ärsykkeille, mikä saisi pettäjän etsimään omaa kumppania kauniimpaa salarakasta. Tämä myytti ei kuitenkaan pidä tutkimustemme perusteella paikkaansa, Victoria Milanin perustaja Sigurd Vedal kertoo.

Kotona odottavassa vaimossa pettäjämiehet arvostavat eniten turvallisuutta ja älykkyyttä. Peräti 80 prosenttia kyselyyn osallistuneista miehistä kertooa arvostavansa vakituista kumppaniaan enemmän ihmisenä kuin rakastajatartaan.