Tältä näyttävät 10 miljoonan dollarin rintaliivit: ”En ole koskaan nähnyt kauniimpaa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Mallikaunotar Candice Swanepoelin rakkausrintamalta ei useinkaan kuule jännittäviä uutisia, sillä neito on seurustellut vuosikausia miesmalli Herman Nicolin kanssa. Vaalea viettelijätär on tehnyt myös vuosien ajan töitä Victoria’s Secret -merkille.

Kuva: Victoria's Secret
Kuva: Victoria’s Secret

Mallin työnkuvaan kuuluvat vuosittaiset Victoria’s Secret -muotinäytökset, joissa esitellään kalliita fantasialiivejä. Osalla liiveistä on hintaa miljoonittain, koska ne ovat esimerkiksi jalokivin koristeltuja. Tämän vuoden näytöksessä nähdään kymmenen miljoonan dollarin arvoiset rintaliivit. Verkkovideolla Candice pääsee sovittamaan luksusliivejä ylleen.

Swanepoel kertoo olleensa todella yllättynyt ja kiitollinen päästessään esittelemään fantasialiivejä. Ne on suunnitellut Mouawad-niminen muotisuunnittelija. Neitokaisen mukaan on pysähdyttävää päästä käyttämään tuon hintaluokan alusvaatteita. Suuret rahat ovat tosin Candicelle itselleenkin tuttuja, sillä nainen oli vuonna 2012 Forbesin kovapalkkaisimpien mallien listalla numero kymmenen.