Elämän upein irtiotto vaikuttavana videona – seikkailu kutsui

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni haaveilee elämän täyskäännöksestä, jossa tuttu ja turvallinen työ jätetään taakse ja hypätään tuntemattomaan junaan haaveiden saavuttamiseksi. Hiljattain verkossa julkaistu video näyttää, että toisinaan unelmat saattavat myös toteutua. Tai ainakin näyttää upealta myös muiden silmissä.

Kolme ihmistä lopetti kesän alussa työnsä ja päätti matkustaa ympäri Yhdysvaltoja. Samalla he pitivät eri kohteissa valokuvaustyöpajoja. Ryhmän julkaiseman videon mukaan he vierailivat kahden kuukauden aikana 32 eri osavaltiossa, 13 kansallispuistossa ja ajoivat yhteensä yli 13.000 mailia, eli 21.000 kilometriä.

Kokemuksesta syntyi uskomattoman kaunis time lapse -tekniikalla toteutettu video. Ryhmä ikuisti kameroillaan mahtavia maisemia, säänvaihteluita, vuorokauden eri aikoja ja henkeä salpaavia taivaanrantoja yhdelle viiden minuutin pituiselle videolle.