Innokas fani riehaantui suorassa lähetyksessä – kotikatsomoille nähtävää koko rahan edestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheilujoukkueiden fanit ovat usein äärimmäisen innokkaita ja ovat valmiita tekemään lähes mitä tahansa suosikkijoukkueensa puolesta. Parhaissa tapauksissa innokkuus näkyy positiivisena tekemisenä ja kanssafanien innostamisena. Nyt sellainen tapaus on nähty suorassa lähetyksessä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Yhdysvalloissa esitettiin televisiossa suoraa raporttia Florida Staten ja Clemsonin välisestä ottelun yleisömeren keskeltä, ja televisiolähetyksestä innostuneet fanit pitivät tietenkin asianmukaista meteliä.

Pian yleisömeren yläpuolelle nousi kuitenkin erityisen riehakas fani, joka lietsoi koko yleisön villiin juhlintaan. Lopulta myös televisioryhmä keskittyi seuraamaan hänen villiä menoaan.