Justin Bieber vieraili strippiklubilla – stripparille valtava setelikasa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Teinitähti Justin Bieberille on kuluneen vuoden aikana päätynyt jos jonkinlaisiin kohuotsikoihin. Teinitähti sai kuitenkin taannoin huokaista helpoituksesta, sillä häntä vastaan nostetut syytteet naapurin päälle sylkemisestä ja holtittomasta ajelusta Ferrarilla hylättiin.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Nyt Justin Bieberin tie on vienyt Houstonissa sijaitsevalle VLive-strippiklubille, jossa tähti vietti ystävänsä Floyd Mayweatherin kanssa lauantai-iltaa. Klubilla miehiä viihdytti Diamond-niminen tanssija, joka päätti kertoa kuuluisan asiakkaansa vierailusta koko maailmalle Twitter-tilillään.

– Bieber kosketti pyllyäni, melkein pyörryin!, Diamond twiittasi.

Kuten saattaisi olettaa, Justin Bieberin fanit alkoivat pommittaa tanssijaa vihaisilla viesteillä. Diamond ei kuitenkaan tästä välittänyt, vaan twiittasi kuvan valtavasta setelipinosta, jonka teinitähti jätti tipiksi klubille.

19-vuotias Justin Bieber on viime aikoina toden teolla karistanut kiltin pojan mainettaan. Nuorukaisen bilereissut, myöhästyneet keikat, pilven poltto ja epämääräiset ystävät ovat tuoneet tähdelle negatiivista mediahuomiota. Kaikesta huolimatta Bieber lukeutuu edelleen tämän hetken suosituimpiin poptähtiin.