Julia Vinsin vartalo tyrmistyttää ja ihastuttaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet naisista, joiden ulkonäkö on hiottu tavalla tai toisella muistuttamaan mahdollisimman paljon nukkeja. Nyt esittelyvuorossa on kasvoiltaan tyttöjen suosikkilelua muistuttava Yulia Viktorovna Vins, eli Julia Vins.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Venäläinen neitokainen eroaa kanssasiskoistaan kuitenkin siinä, että hänen käsivartensa ovat enemmän kuin lihaksikkaat – ne ovat valtavat muskeliraajat. 17-vuotias Julia Vins -taitelijanimeä käyttävä nuori nainen edustaa maansa kehonrakentajia.

Cosmopolitanin mukaan tyttö aloitti vartalonsa muokkaamisen itsetunto-ongelmista kärsiessään. Harva uskoo, että hän joutuu uuden ulkonäkönsä takia ainakaan haukkujen kohteeksi, sillä hän on kuin suoraan anime-elokuvien sankaritar isojen silmien ja vahvan vartalomallin ansiosta.