Julia Vinsin vartalo tyrmistyttää ja ihastuttaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet naisista, joiden ulkonäkö on hiottu tavalla tai toisella muistuttamaan mahdollisimman paljon nukkeja. Nyt esittelyvuorossa on kasvoiltaan tyttöjen suosikkilelua muistuttava Yulia Viktorovna Vins, eli Julia Vins.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Venäläinen neitokainen eroaa kanssasiskoistaan kuitenkin siinä, että hänen käsivartensa ovat enemmän kuin lihaksikkaat – ne ovat valtavat muskeliraajat. 17-vuotias Julia Vins -taitelijanimeä käyttävä nuori nainen edustaa maansa kehonrakentajia.

Cosmopolitanin mukaan tyttö aloitti vartalonsa muokkaamisen itsetunto-ongelmista kärsiessään. Harva uskoo, että hän joutuu uuden ulkonäkönsä takia ainakaan haukkujen kohteeksi, sillä hän on kuin suoraan anime-elokuvien sankaritar isojen silmien ja vahvan vartalomallin ansiosta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat