Virvoitusjuoma jääkylmäksi kuin taikaiskusta – nettihitti huijausta vai ei?

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Limonadi maistuu parhaimmalta jääkylmänä. Monet tilaavat ravintolassa virvoitusjuomiinsa jäitä, vaikka se saakin tutun hapokkuuden katoamaan juomasta. Nettihitiksi vuosien varrella muodostuneella videolla demonstroidaan, kuinka limonadipullon voi kylmentää ilman jäitä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Temppu vaikuttaisi olevan melko yksinkertainen. Mies nimittäin ainoastaan avaa hetkeksi pullon ja vääntää sitten sen korkin taas kiinni. Viimeinen silaus tulee ravistavasta liikkeestä, joka saa juoman kuplimaan. Pullon sisälle näyttää syntyvän jääkiteitä.

YouTube-käyttäjien spekulaation mukaan video voisi olla huijausta. Joidenkin käyttäjien mielestä ennen tempun tekoa juomapulloa olisi jo pitänyt jäähdyttää jääkaapissa pari tuntia ennen kuin vastava tulos saataisiin aikaan. Video on epäilyksistä huolimatta kerännyt palvelussa yli 27 miljoonaa katselukertaa.