Simpsonit-sarjan ääninäyttelijä Marcia Wallace on kuollut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimman animaatiosarjan titteliä on pitänyt hallussaan jo vuosikymmenten ajan Simpsonit, jonka voittokulku on jatkunut vuodesta toiseen. Sarjan tekijätiimi on ollut pitkälti sama koko sarjan olemassaolon ajan. Nyt eräs heistä on poissa.

TMZ-julkaisu raportoi, että Simpsonit-sarjan ääninäyttelijä Marcia Wallace on kuollut 70-vuotiaana. Hän toimi hittisarjassa muun muassa Edna Krabappelin äänenä. Verkkojulkaisun saamien tietojen mukaan Wallace menehtyi viime yönä kotonaan Los Angelesissa perheensä läsnäollessa.

Televisiouransa jo 1970-luvulla aloittanut Marcia Wallace työskenteli televisiossa vuosikymmeniä. Ennen Simpsonit-uraansa hänet nähtiin televisioruuduissa esimerkiksi useissa visailuohjelmissa. Wallacella todettiin rintasyöpä vuonna 1985.