Tässä suurimmat virheet ensitreffien jälkeiseen huumaan

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Helposti ihastuvat ihmiset suunnittelevat ensitreffien jälkeen häitä, taloa, tulevien lasten nimiä ja sitä, ottavatko he kenties yhteisen hautapaikan. Ensimmäisen tapaamisen jälkeen kannattaa kuitenkin laittaa jäitä hattuun, vaikka salamarakastuminen tuntuisi kuinka ihanalta.

Toisinaan kuitenkin sydän vie ja järki jää nuolemaan näppejään. Femail First paljastaa nyt asiantuntijansa avulla suurimmat mokat, jotka ihastunut ihminen saattaa tehdä ensitreffien jälkeen. Ensinnäkään Facebookin suhdestatusta ei kannata lähteä muuttelemaan jokaisesta ihastumisesta. Treffien jälkeen ei myöskään ole soveliasta hehkuttaa löytäneensä ikuisen elämänkumppanin. Ei myöskään kannata soittaa hänelle 18 kertaa putkeen ja jättää hysteerisiä ääniviestejä siitä, miksi hän ei vastaa puhelimeen.

Tekstiviestitulva saattaa saada deitin hämilleen, joten pienen takapakin ottaminen on hyvästä. Ensitreffien jälkeen kannattaa myös ajatella asioita niin järkevästi kuin suinkin voi. Ihastumisen tunne on mahtava, mutta toiveet kannattaa asettaa realistiselle tasolle. Ei myöskään ole järkevää viettää päiviä puhelin kourassa toista ajatellen, koska normaali elämänrytmi on säilytettävä joka tapauksessa.

Uutta rakasta ei kannata hehkuttaa ympäri kyliä, jotta suhteessa säilyy tietty salaperäisyys ja mielenkiinto. Ihastuksen kohdetta ei myöskään kannata piirittää, seurata tai vaatia tapaamisiin, koska mikäli hän on myös kiinnostunut, on yhdessä oleminen itsestäänselvyys.