Miss Peppu -finalisti rajujen syytösten kohteena – tämä luomupeppu diskataan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on seurattu aktiivisesti Brasiliassa käytäviä Miss Peppu -kilpailuja. Tänä vuonna samainen kilpailuformaatti levittäytyi myös Yhdysvaltoihin, jossa finaali käytiin jo viime kesänä. Sittemmin Brasiliassa syntyi kohu kisan finalistin Eliana Amaralin takapuolesta.

Lakimiehenä työskentelevän Amaralin muhkeaa peppua väitettiin kirurgisesti parannelluksi, eli väitteiden mukaan hänellä olisi ollut takapuolessaan implantit. Neitokainen todisti peppunsa luomuksi röntgenkuvilla. Nyt Eliana Amaral on joutunut toisen, vieläkin nolomman, skandaalin pyörteisiin.

Amaralin ja kanssakilpailija Mari Sousan väitetään nimittäin lahjoneen tuomareita. Elianan väitetään maksaneen tuomaristolle noin 25.000 euroa saadakseen ääniä kilpailussa. Kumpikaan tytöistä ei ole vielä kommentoinut syytöksiä. Kilpailun finaali kisataan marraskuussa.