Marssibändin uskomaton esitys stadionilla: ”Miten tämä on mahdollista?”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltain Ohion osavaltion yliopiston marssibändiä ei aivan turhaan kutsuta nimellä The Best Damn Band in the Land, eli ”maan paras hiton bändi”. Soittamisen lisäksi yhtyeeltä luonnistuvat nimittäin myös näyttävät koreografiat, joita on aiemminkin saatu ihastella esimerkiksi Starassa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Youtubessa julkaistulla videolla nähdään marssibändin esitys, jossa he osoittavat kunniaa Hollywoodin menestyselokuvilla ja näiden teemakappaleille. Tuttu musiikki tahdittaa näyttäviä koreografioita, jotka on luotu esimerkiksi Man of Steel, Taru sormusten herrasta ja Jurassic Park -elokuvien pohjalta.

Lähes yhdeksän minuuttia kestävällä videolla nähdään muun muassa urheilukentälle muodotuva tyrannosaurus rex, joka haukkaa ”kitaansa” nurmella kävelevän ihmisen. Ehdoton bravuurinumero on puolestaan Pirates of the Caribbean -elokuvan merirosvolaivat, jotka taistelevat keskenään.