Näitä asioita teet, kun kämppiksesi on poissa

Lifestyle Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kämppisasumiseen liittyy niin hyviä kuin huonojakin puolia. Hyviin puoliin lukeutuu tietenkin ensisijaisesti puolitettu vuokranmaksu. Jotkut ihmiset myös pitävät siitä, että kämppäkaverin kanssa asuessa tarvitsee harvemmin kärsiä yksinäisyydestä.

Jokainen meistä kuitenkin tarvitsee joskus hieman omaakin aikaa. Verkkovideolla esitellään nyt asioita, joita jokainen kimppa-asunnossa asuva on varmasti tehnyt kämppäkaverin ollessa poissa. Näihin lukeutuvat tietenkin alastomana olo kotona, vessan käyttäminen ovi auki ja ruokien lainaaminen.

Myös esimerkiksi itsekseen olohuoneessa laulaminen, omien tavaroiden lojumaan jättäminen ympäri asuntoa, ruokien syöminen suoraan jääkaapista sekä äänekäs masturbointi ja seksi kuuluvat varmasti monien kimppakämpässä yksin ollessa harrastamiin asioihin. Jokainen joutuu varmasti myös tunnustamaan nuuskivansa joskus kämppiksen omaisuutta.