Candice Swanepoel yläosattomissa rantavedessä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Mallikaunotar Candice Swanepoel kuuluu maailman kauneimpiin uimapukumalleihin. Hän esitteli jokin aika sitten eräällä verkkovideolla 10 miljoonan dollarin rintaliivejä, jotka olivat jalokivin koristeltuja.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Candice ihastuttaa arkistojen kätköistä löytyneellä viime kesän Mesmerized-videolla, jossa neitokainen kiehnää ja kieriskelee rannalla bikineissään. Hän riisuu itsensä yläosattomiin ja hänet nähdään rantavedessä märissä farkuissa. Videon dramaattinen musiikki ja luonnon elementit tekevät Swanepoelista kuin osan luonnon voimia.

Mallikaunotar seurustelee miesmalli Herman Nicolin kanssa. Candice kuuluu maailman kovapalkkaisimpiin malleihin, ja vuonna 2012 hän oli Forbesin mallilistauksessa kymmenenneksi eniten tienaava mallikaunotar. Nainen on kotoisin Natalista, Etelä-Afrikasta.