Simpsonit-tähti kuoli – näin käy hänen hahmolleen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimman animaatiosarjan titteliä on pitänyt hallussaan jo vuosikymmenten ajan Simpsonit, jonka voittokulku on jatkunut vuodesta toiseen. Taannoin yksi sarjan pitkäaikaisista ääninäyttelijöistä, Marcia Wallace, menehtyi 70-vuotiaana.

Marcia Wallace toimi Simpsonit-sarjassa opettaja Edna Krabappelin ääninäyttelijänä. Nyt sarjan tuottaja Al Jean on kertonut TMZ-sivustolle, että hahmo tullaan kirjoittamaan ulos sarjasta. Tuottajan mukaan kukaan ei pystyisi täyttämään Wallacen kenkiä opettajan ikimuistoisena äänenä.

Aivan vielä hahmo ei kuitenkaan tule poistumaan sarjasta. Marcia Wallacea ehti nimittäin ennen kuolemaansa nauhoittamaan noin vuoden verran näkemättömiä jaksoja. Sarjan tekijät paljastivat taannoin, että yksi Simpsonit-sarjan hahmoista tulee menettämään henkensä Yhdysvalloissa käynnissä olevan 25. tuotantokauden aikana. TMZ:n mukaan se ei kuitenkaan tule olemaan Wallacen esittämä Edna Krabappel.

Uransa jo 1970-luvulla aloittanut Marcia Wallace työskenteli televisiossa vuosikymmeniä. Ennen Simpsonit-sarjaa hänet nähtiin televisioruuduissa esimerkiksi useissa visailuohjelmissa. Wallacella todettiin rintasyöpä vuonna 1985.