Amerikkalaismiehellä viisi vaimoa ja 24 lasta – perhe uskoo rakkauteen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Moniavioisuus on avioliitto, jossa yleensä miehellä on useita puolisoita samanaikaisesti. Yleensä moniavioisuus liitetään johonkin uskontoon, kuten mormonismiin, mutta nyt TLC-televisiokanava esittelee tuoreessa televisiosarjassa erikoisen perheen, jonka rakkaus menee myös uskonnon yli.

Kuva: TLC, YouTube
Kuva: TLC, YouTube

Pohjois-Utahissa asuva Williamsin perhe on siitä erikoinen, että Brady-isällä on viisi vaimoa. Realitysarja My Five Wives, eli Viisi vaimoani, kertoo Bradyn ja hänen vaimojensa elämästä. Esittelyvideolla nähdään, kuinka perheenpää käy aamulla suutelemassa jokaisen vaimonsa ja toivottamassa heille hyvät huomenet. Heidän asuntonsa näyttää hieman motellilta ja jokaisella vaimolla on oma huone.

Brady ja Paulie-vaimo ovat olleet naimisissa 21 vuotta, Rhondan kanssa liitto on kestänyt 14 vuotta, Robynin kanssa hän on ollut aviopari 20 vuoden ajan, 19 vuotta Rosemaryn kanssa ja Nonien kanssa 15 vuotta. Toisin sanoen moniavioisuus ei ole uusi asia Williamseille, ja jotta miehen arjen pyörittäminen ei kuulostaisi liian helpolta, lisätään pesueeseen vielä hänen jälkikasvunsa, eli 24 lasta.