Mies, näin kannattaa toimia ensitreffeillä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Olemme usein neuvoneet naisia siitä, kuinka ensimmäisillä treffeillä pitäisi pukeutua tai käyttäytyä. Nyt vuoronsa saavat kuitenkin miehet ja Mirror-lehden listaamat neuvot, jotka ovat kultaakin kalliimpia, mikäli Se Oikea on saapunut deittiseuraksi ravintolaan.

Ensimmäiseksi kannattaa kiinnittää huomiota siihen, minne treffiseuralaisensa vie syömään. Vaihtoehdoksi ei kannata valita kylän kalleinta ravintolaa, mutta ei myöskään ole soveliasta tarjota deitille lihapiirakkaa kahdella nakilla – ainakaan alkuillasta.

Myös alkoholinkäyttöön kannattaa kiinnittää huomiota, sillä liiallinen juominen on useammille naisille todellinen turn-off. Ruoaksi kannataa valita jotain maittavaa, mutta kuitenkin tavallisuudesta poikkeavaa.

Esimerkiksi osterit, tuorepasta tai bistromainen ruoka saattavat tehdä treffeistä ikimuistoisen. Ensimmäisen tapaamisen yhteydessä ei pidä koskaan unohtaa jälkiruokaa, sillä se ikään kuin sinetöi deitti-illan. Tummasta suklaasta tehdyt jälkiruoat toimivat aina.