Heidi tanssahteli pikkuhoususillaan: ”Hyvä fiilis!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikansaksalainen huippumalli Heidi Klum on ollut viime aikoina esillä mediassa erityisesti lomakuvien esittelyn merkeissä. Neitokainen viihtyy otoksista päätellen rannalla erityisesti yläosattomissa. Taannoin perheenäiti kuvattiin lomailemassa Bora Boralla ilman bikiniensä yläosaa.

Nyt Heidi Klum on jakanut itsestään rohkean kuvasarjan Twitter-tilillään. Pari päivää sitten hän esitteli poikkeuksellisen upeaa Halloween-asuaan ja sittemmin hänet nähtiin paljastavissa otoksissa pikkuhousuihin ja miesten avonaiseen ruutupaitaan pukeutuneena.

– Hyvä fiilis!, Heidi Klum kirjoitti kuvatekstissä.

Supermalli Heidi Klum tunnetaan siitä, että hän esiintyy usein punaisella matolla näyttävissä ja paljastavissa asuissa. Rakkauselämän kommellukset eivät ole huippumallin menoa hidastaneet, sillä hän on löytänyt laulaja Sealin tilalle jo uuden siipan henkivartijastaan Martin Kristenistä.