Näitä asioita naiset tekevät OIKEASTI yhteisillä vessakäynneillä

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Naiset ovat monessa suhteessa ovelia kettuja varsinkin sosiaalisissa tilanteissa. Yksi todiste tästä ovat yhteiset vessakäynnit kesken bileiden, ravintolaillan tai perhetapahtuman. Ilmeisin syy, eli tarpeiden toimittaminen vessassa, on tietenkin mahdollinen skenaario, mutta ei välttämättä yleisin.

Pahan puhuminen selän takana voi olla eräs syy rynnätä kimpassa vessaan. Mikäli seurueessa oleva henkilö ärsyttää rankasti, missä muualla voit kertoa asiasta parhaalle ystävällesi, jollet saniteettitilojen rauhallisuudessa.

Tosiasiassa rauha on illuusio, sillä naisten julkiset wc-tilat ovat usein varsinkin yökerhoissa varsin räjähtäneen näköiset. Paikka on kuin moderni viidakko, jossa tamponeita ja wc-paperia on levinnyt pitkin lattiaa. Jossain nurkassa kaksi parasta kaveria voivat väitellä siitä, kumpi saa baarin komeimman kundin itselleen.

Itkeskeleminen, oksentaminen ja meikkien lainaaminen ovat myös ennalta-arvattava näky wc-tiloissa – olivat vessassa olevat neidot humalassa tai eivät. Hulluimmat bailaajat saattavat ottaa esimerkiksi kokaiinia baarin vessassa. Mikäli naisella on jotain sanottavaa äidille tai poikaystävälle, nämäkin asiat hoituvat samalla asioinnilla kavereiden tsempatessa vieressä, Elite Daily paljastaa.

Jos naisella todella on wc-hätä nenänpuuterointireissulle lähtiessään, voi hän varautua pitkään jonotukseen. Onhan yleisesti tunnustettu tosiasia, että naisten vessaan on aina nälkävuoden pituiset jonot, joissa ystävät juttelevat keskenään seuran vuoksi. Myös uusia ystävyyksiä ja vihollisia voi syntyä siinä sivussa, kun neitokaiset kommunikoivat keskenään. Suurin virhe on yrittää etuilla jonossa.