Viimeinkin! Tältä kuulostaa Sini Sabotagen uusi single Miks

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Naisräppäri Sini Sabotage on työstänyt pitkään tulevaa 22 Neliöö -albumiaan. Neito kertoi vastikään YleX:n haastattelussa, että levyn nimi tulee hänen asunnostaan, joka on napakan kokoinen. Nyt Sini on viimein julkaissut odotettua uutta musiikkia.

sinisabotagemiks

Albumi tulee näkemään päivänvalon 5. joulukuuta. Esimakua levyn linjasta on jo kuultu räppärin Levikset repee -kappaleessa. Uusin maistiainen on Miks-kappale, joka on kuultavana YouTube-palvelussa. Liekö biisissä kantimia alkutalven radiohitiksi?

Staran haastattelussa Sini Sabotage kertoi taannoin, ettei olisi koskaan uskonut, että Levikset repee -kappaleesta syntyisi niin kova hitti. Idols-ohjelmaa tuomaroiva vaalea kaunotar aloittaa marraskuussa klubikiertueen, jonka aikana häntä voi nähdä muun muassa Lappeenrannassa, Raumalla, Seinäjoellä ja Tampereella. Tulevaa debyyttialbumiaan Sabotage on työstänyt yhdessä tuottaja DJ PP:n kanssa.