Claudia Romanin muodot kuin Venuksella

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Italialaismalli Claudia Romani ei ole kovin tunnettu neitokainen Suomessa, mutta maailmalla viihdelehdet tuntuvat noteeranneen kaunottaren. Paparazzit piirittävätkin julkkista usein tämän lempirannalla, Miami Beachilla.

31-vuotias Claudia kuuluu niihin julkkisneitokaisiin, jotka eivät arastele esitellä omaa vartaloaan kameran edessä. Mikäli valokuvaajat eivät satu olemaan lähistöllä, Romani nappailee itse itsestään kuvia ja laittaa niitä Instagram-blogiinsa. Tällä kertaa teemaväreinä olivat pinkki ja valkoinen.

Miamilaisten bikinikissojen aateliin kuuluva Claudia on ikuistettu vuosien mittaan monien lehtien kuviin, joihin lukeutuvat FHM, GQ, Maxim, Cosmopolitan, More! ja Italian Playboy. Hänet valittiin vuonna 2012 VH1-sivuston parhaaksi bikinivartaloksi. Neito päihitti tuolloin muun muassa Selena Gomezin ja Beyoncen.