15-vuotias teinityttö karkasi 37-vuotiaan rakastajansa kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teinityttöjen tunteet saattavat olla suurta vuoristorataa, jolloin pienetkin asiat tuntuvat jättimäisiltä ja hormonit heittävät kuperkeikkaa kehossa. Teinityttöjen rakkautta ei voita mikään, ja tämä on todistettu myös tunnettujen artistien kohdalla.

Nyt 15-vuotias Emily Lalinsky on vakuuttunut, että hänen perhetuttunsa 37-vuotias Robert Messer on hänen elämänsä mies. Pariskunta on niin rakastunut, että he karkasivat yhdessä ja jättivät jälkeensä vain molempien perheille tarkoitetun viestin, jossa he tunnustivat rakkauttaan.

Poliisi löysi parin muutamaa päivää myöhemmin ja heidät toimitettiin sairaalaan paikattavaksi, koska molemmissa oli itseaiheutettuja haavoja. Emilyn äiti paljasti paikalliselle WXYZ-televisiokanavalle, että Emilylla ei ole ollut elämässään isää ja haki siksi varmaankin roolimallia rakastumalla perhetuttavaan.