Bussikuski pelasti hengen – esti naisen itsemurhan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Sillalta hyppääminen on yksi yleisimmistä itsemurhatavoista. Esimerkiksi San Franciscon Golden Gate -sillalta on hypätty kuolemaan reilusti yli 1.400 kertaa. Ennätyskuukausi oli tämän vuoden elokuu, jolloin silta toimi viimeisenä matkana kymmenelle epätoivoiselle.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Myös muut siltarakennelmat houkuttelevat elämäänsä pettyneitä, ja nyt eräs linja-autonkuljettaja on tehnyt urotyön pelastaessaan erään naisen itsemurhalta. Buffalossa koulubussia ajava 37-vuotias Damell Barton oli ajanut Scajaquada Expresswayn ylittävälle sillalle, kun hän huomasi kaiteen ulkopuolella parikymppisen naisen.

Miehen kyydissä oli noin 20 lukiolaista, mutta silti hän pysäytti kulkuneuvon, avasi oven ja huusi naiselle kysyäkseen oliko hän kunnossa. Kun neitokainen ei vastannut, meni Barton ulos ja pani kätensä hänen ympärille. Nainen oli ollut miehen mukaan muissa maailmoissa.

Kuljettaja nosti naisen kaiteen sisäpuolelle, pyysi häntä istumaan ja jutteli itsemurha-aikeissa olleen neitokaisen ongelmista niin kauan kunnes viranomaiset saapuivat paikalle. Kun kuljettaja istui takaisin kuskin paikalle, antoivat bussin kyydissä olleet lukiolaiset hänelle aplodit, CBS News raportoi.