Katukoira löytyi Google Street Viewistä – koskettava tarina sai onnellisen lopun

Digi Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman suurimman hakukoneyhtiön Googlen Maps lienee nykyisin ylivoimaisesti suosituin karttapalvelu. Suomessa ja muualla maailmassa karttaohjelmiston kuviin päätyi runsaasti erikoisia näkyjä. Taannoin eräs koditon koira sai korvaamatonta apua palvelun avulla.

Los Angelesin kaduilla vuosikausia elänyt Sonya-koira nähtiin viime vuonna Google Street Viewin kuvissa ja eläimestä ilmoitettiin Hope For Pawns -nimiselle järjestölle. Liikuttava tapahtumasarja on saanut runsaasti suosiota osakseen verkossa, ja ystävällisten ihmisten auttamana Sonya on nyt päässyt uuteen ja rakastavaan kotiin.

YouTuben avulla löydetty uusi omistaja kirjoittaa videon kommentteihin, että pitkän lääkinnän ja hoidon avulla Sonya voi nykyisin loistavasti. Tapahtumasarja osoittaa verkon mahdin – yhteistyöllä maailmasta saadaan jälleen astetta parempi paikka.