Ali G tekee paluun televisioruutuihin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittikoomikko Sacha Baron Cohen tunnetaan lukuisista hulvattomista rooleistaan, kuten Borat, Bruno ja Ali G. Taannoin tähti valitteli Deadline-sivustolle, että hänen hahmonsa eivät enää toimi samalla tavalla kuin ennen. Mies alkaa nimittäin olla julkkistatuksensa vuoksi jo liian helposti tunnistettava.

Nyt Sacha Baron Cohen on palaamassa hänestä tähden tehneeseen rooliinsa. Koomikko solmi FX-kanavan kanssa sopimuksen, jonka seurauksena Ali G -hahmo palaa televisioruutuihin tuoreella komediaohjelmistoon keskittyvällä FXX-kanavalla. Roolihahmon uutta materiaalia tullaan näkemään Ali G: Rezurection -ohjelman muodossa.

Sacha Baron Cohen avioitui viime vuonna näyttelijätär Isla Fisherin kanssa. Pari vihittiin salaa heidän Pariisin matkallaan. Pariskunta oli sitä ennen seurustellut kahdeksan vuoden ajan ja heillä on yhteinen tytär. Parin huhuttiin menevän naimisiin jo neljä vuotta sitten. Fisher tunnetaan muun muassa roolistaan elokuvassa Himoshoppaajan salaiset unelmat.