Jaimie Alexander säväytti upealla asullaan leffajuhlissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Elokuvateattereissa pyörii parhaillaan Thor: The Dark World -elokuva, jossa seurataan jälleen Asgardin jumalhahmojen toiminnallisia kohtaamisia universumin olentojen kanssa. Eräs elokuvan hahmoista on jumalatar Sif, jota näyttelee Jaimie Alexander.

29-vuotias neitokainen on esittänyt roolia myös aiemmassa Thor-elokuvassa. Jaimie ikuistettiin punaisella matolla uuden Thor: The Dark World -elokuvan ensi-illassa. Tähti oli pukeutunut mustaan läpinäkyvään asuun, jonka keskikohta paljasti hieman liikaakin Alexanderin vartalosta.

Näyttelijättären on huhuttu keskustelleen Wonder Woman -elokuvan pääroolista. Toiminnallinen rooli voisi olla vielä melko tuntemattomalle Jaimielle hyvä valinta, sillä myös Thor-elokuvissa hän näyttelee soturinaista. Kaunotar on deittaillut Twilight-tähti Peter Facinellia vuodesta 2012 asti.