Sydney Leathers rinnat valtoimenaan – teki stripparidebyyttinsä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Salarakkaita riittää niin Suomessa kuin rapakon takanakin. Äskettäin julkisuuteen nousi poliitikko Anthony Weinerin salarakas Sydney Leathers, joka kirjoitteli miehen kanssa eroottisia tekstiviestejä.

Viestien sisältö päätyi pian median tietoon neuvokkaan naisen ansiosta, ja hän on sittemmin pyrkinyt kaikin keinoin rahastamaan julkisuudellaan. Nyt Sydney on tehnyt topless-debyyttinsä longislandilaisessa The Scene -strippiluolassa. Illan kulku näyttää olleen railakas, sillä neitokainen tanssi lavalla rinnat paljaana.

Leathers poseerasi ennen esiintymistään musiikkituottajaystävänsä Adam Bartan kanssa takahuoneessa. Naisen D-kupin silikonirinnat tulevat kuvissa esille, ja lavameininki on kuin suomalaisittain Johanna Tukiaisen keikoilla.

23-vuotias Leathers on jo tienannut omaisuuden paljastuksillaan ja käytti 32.000 euroa kauneusleikkauksiin. Leathers suurennutti rintansa C-kupista D-kuppiin, otti rasvaimun ja kävi nenäleikkauksessa. Hän tekaisi myös pornovideon, jossa riisui itsensä alasti ja kertoi kiihdyttäviä tarinoita seksitekstareistaan.